4

naam
Waarheid of leugen? Lezen van non-verbale communicatie
datum
24-09-2019
locatie
De U-trechters van RuimteUtrecht, Veilinghavenkade 4-6-8, 3521 AK Utrecht
uitvoering
NetlawAcademy
categorie
Niet-juridisch
docent
M.M. Pels
programma
Ontvangst13:00 - 13:30 uur
Aanvang13:30 uur
Pauze15:30 - 16:00 uur
Einde18:00 uur
inhoud

Na afloop van deze training heeft u geleerd hoe u uw gesprekspartner beter kunt “lezen”.  U kunt dit direct in de praktijk gaan toepassen.


De onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen zijn:
– achtergronden menselijk gedrag

– bio structuuranalyse

– kalibreren
– 10 verschillende soorten leugens
– tekenen van bedrog

– micro-expressies


Bij de LeugenAcademie wordt gebruik gemaakt van communicatiestrategieën die verleiden tot het vertellen van de waarheid. Geen gebruik van macht of pressie om tot de waarheid te komen; dit zorgt ervoor dat u in alle gevallen gebruik kunt maken van deze technieken.


Over de docent:

Mirjam Pels, CIE®is gecertificeerd vaardigheidstrainer en franchisenemer bij De LeugenAcademie. Naast trainingen geeft zij regelmatig lezingen en workshops op het gebied van “Waarheidsvinding” Mirjam heeft een passie voor non verbale communicatie en dat wat mensen je vertellen zonder woorden. Zij is een voorvechter van meer aandacht in opleidingen voor het non verbale aspect van communicatie.


De training van de LeugenAcademie heeft een in Nederland unieke benadering in het herkennen van inconsistent gedrag tussen lichaamstaal en het gesproken woord. Het beheersen van deze methodieken geeft je waardevol inzicht in het leren “lezen” van je gesprekspartner.


Aan deze training kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Bij overschrijving van de cursus zal een reservelijst worden aangemaakt.