0

naam
Verdiepingscursus Roladministratie voor de juridisch ondersteuner
datum
30-05-2024
locatie
Kneppelhout (Gebouw Willemswerf), Boompjes 40, 3011 XB Rotterdam
uitvoering
NetlawAcademy
categorie
Juridisch
docent
S. den Ouden-Wijmans
programma
Ontvangst09:45 - 10:00 uur
Aanvang10:00 uur
Pauze11:30 - 11:45 uur
Einde13:00 uur
Verzorgde lunch13:00 - 14:00 uur
Einde14:00 uur


inhoud

Ben je een ervaren juridisch ondersteuner op zoek naar meer verdieping? Dan is deze cursus wat voor jou!


Tijdens deze cursus ontdek je onder andere de fijne kneepjes van beslaglegging, overbetekening en het begroten van een vordering. Daarnaast licht Sandra den Ouden toe in welke gevallen je kiest voor een (turbo) kort geding boven een bodemprocedure.


Ook kom je alles te weten over het zuiveren van verstek en wanneer je in verzet kunt komen, en binnen welke termijn(en). Een uitgebreide toelichting over (onder)vrijwaring, voeging of tussenkomst passeert tevens de revue.


Sandra belicht de praktische aspecten van de werkzaamheden van een juridisch ondersteuner, die verder gaan dan dagelijkse dagvaardingen en conclusies.


Wil je bovendien meer weten van het procesrecht dan enkel het opstellen van B- en H-formulieren of het indienen van (proces)stukken? Meld je dan nu aan!


Sandra den Ouden-Wijmans is bijna 30 jaar werkzaam als juridisch secretaresse/roladministrateur, waarvan de laatste 17 jaar bij Kneppelhout Advocaten te Rotterdam (lidkantoor van Netlaw). Na jarenlang als secretaresse te hebben gewerkt in een vastgoed- en bestuursrechtpraktijk zowel bij Kneppelhout als eerdere werkgevers met een ruime procespraktijk, deed zich de kans voor om bij Kneppelhout volledig de focus te leggen op de functie van roladministrateur voor de civiele rol, bestuursrechtelijke termijnen en onteigeningen. 

inschrijving
voor inschrijving of interesse in deze opleiding email naar m.haverkate@netlawacademy.nl