0

naam
Timemanagement voor ondersteunend personeel: 100% Grip op de Zaak
datum
08-06-2023
locatie
Quinton House, Nieuwegracht 60, 3512 LT Utrecht
uitvoering
NetlawAcademy
categorie
Niet-juridisch
docent
T. van Oosterhout
programma
Ontvangst13:00 - 13:30 uur
Aanvang13:30 uur
Pauze15:30 - 16:00 uur
Einde17:30 uur


inhoud

100% Grip op de Zaak, waarom?

Herken je dit? Dat je tijdens je werkdag op je horloge kijkt en schrikt van de tijd? Nog zoveel zaken die je eigenlijk had willen afronden? Is het ook voor jou soms een hele puzzel om alles goed geregeld te krijgen? Halen de dagelijkse hectiek, interrupties of tussendoor verzoeken je geplande takenlijst overhoop? Heb jij last van volle inboxen of info-overload? Ervaar je ook wel eens een vol hoofd, onrust of vermoeidheid? Moeten privé activiteiten geregeld wijken?


Maak jij je ook wel eens schuldig aan uitstelgedrag? Dan ben je niet alleen! Ruim 76% van de kenniswerkers in Nederland ervaart dit. Zowel zakelijk als privé. Maar gelukkig kun je hier zelf heel veel in winnen.


Wat levert het op?

Naast een leuke 4 uur durende powerworkshop: heel veel praktische tools en inzichten die je direct morgen kunt toepassen in je dagelijkse praktijk en die direct winst opleveren, zowel zakelijk als privé. Rekening houdend met de noodzakelijke eisen van een veilig ICT-beleid en het beheren van vertrouwelijke informatie. Je bent in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Je ervaart controle over je eigen taken. Je leert uitstelgedrag te voorkomen en leert vaardigheden om veel efficiënter om te gaan met de hoeveelheid aan e-mails, interrupties en focusonderbrekingen.


Opzet, voorafgaand en tijdens

Twee weken voor de sessie ontvang je een intakevragenlijst per mail die je in maximaal 5 minuten kunt invullen. De ingevulde lijst dient 1 week voor de sessie in het bezit te zijn van de trainer. Op basis van deze input stelt de trainer een inhoudelijk programma samen dat naadloos aansluit bij de behoeftes, maar tegelijkertijd ook volledig in overeenstemming is met het ICT-beleid, de gebruikte systemen en dataveiligheid. En helemaal toegepast op het efficiënt werken in het ‘nieuwe normaal’.


Onderwerpen die aan de orde komen:

▪ Werkgeheugen, concentratie en focus

▪ Stop met multitasken

▪ Leer omgaan met dringende zaken, Eat That Frog

▪ Geen ‘nee’ maar ‘ja’ zeggen onder de juiste voorwaarden

▪ Leer prioriteiten stellen

▪ Houd grip bij strakke deadlines

▪ Houd een leeg hoofd met de triggerlist

▪ Maak een einde aan uitstelgedrag

▪ Mail verwerken en slim archiveren → opschonen

▪ Ga slimmer om met e-mail en het ervaar het inbox zero principe

▪ Organiseer je projecten met Quickscrum

▪ Krijg een betrouwbaar overzicht en houd controle vanuit Outlook

▪ Leer slimmer plannen

▪ The Hour of Power


Deze powerworkshop is speciaal georganiseerd voor ondersteunend personeel van de Netlaw kantoren.


Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet en gaan na ontvangst de beschikbare plaatsen verdelen onder de deelnemende kantoren.