1

naam
Pot Jonker Online jurisprudentielunch
datum
06-02-2025
locatie
Online
uitvoering
Pot Jonker
categorie
Juridisch
docent
mr. F. Bakels
programma
Aanvang 12:30 uur
Einde 13:45 uur

 

inhoud

Tijdens deze jurisprudentielunch die wordt verzorgd door Pot Jonker Advocaten, bespreekt mr. Floris Bakels hoofdzakelijk arresten van de civiele kamer van de Hoge Raad. 

 

Op dit moment verzorgt mr. Bakels al maandelijks jurisprudentielunches voor rechters van de rechtbank Amsterdam. Middels deze online jurisprudentielunch wil hij ook graag zijn kennis en ervaring delen met advocaten. 

 

Over Floris Bakels
Floris Bakels was rechter bij de rechtbank Haarlem (1984), raadsheer in het gerechtshof Amsterdam (1989) en promoveerde op zijn proefschrift ‘Ontbinding van wederkerige overeenkomsten’ (1993). Vervolgens vervulde hij diverse rollen bij de Hoge Raad der Nederlanden; van advocaat-generaal (1997) tot raadsheer (2002) en uiteindelijk vicepresident (2012-2017). De laatste twee jaar voor zijn pensioen bij de rechterlijke macht wilde hij weer aan de basis staan van de rechtspraak en heeft hij als senior rechter en met name als kortgedingrechter bij de rechtbank Amsterdam gewerkt. Sinds 2020 is hij als intern adviseur verbonden aan Pot Jonker Advocaten te Haarlem.

 

Voor meer informatie en aanmelding verwijs ik u graag naar de website van Pot Jonker Advocaten online-jurisprudentielunch-verzorgd-door-mr-floris-bakels

inschrijving
voor inschrijving of interesse in deze opleiding email naar m.haverkate@netlawacademy.nl