1

naam
Mindful Cocktailshaken met YoungNetlaw
Netlaw-sectie
YoungNetlaw
tot
13-08-2021
locatie
Online via Zoom
uitvoering
YoungNetlaw
categorie
Niet-juridisch
docenten
T. Bijsterbosch
M. Tehupeiori
programma
Ontvangst14:45 - 15:00 uur
Mindfulness15:00 uur
Cocktails16:00 uur
Einde18:15 uur


inhoud

'Mindful?! Wat?! Hoezo?! Waarom? En hoe dan?'

Leer wat het is, waarom het werkt en hoe je het kan toepassen.

  • Behoefte aan meer focus en hogere productiviteit?
  • Behoefte aan meer energie?
  • Beter leren communiceren?
  • Veerkrachtiger zijn?


Mindfulnesstraining is een wetenschappelijk bewezen methode tegen stress, piekeren, zorgen en omgaan met slapeloosheid. De training bestaat uit praktische, toegankelijke oefeningen die in het dagelijks leven goed uitvoerbaar zijn. Een belangrijk effect van de training is dat je in staat bent om activiteiten in het hier en nu met meer aandacht en rust te verrichten.


Doel training

Mindfulness kan je helpen om rust en balans te vinden te midden van de dagelijkse drukte. Je traint je hersenen om minder in het hoofd en meer in het hier en nu te zijn. Dit breng een gevoel van rust, balans en ‘ruimte’ in het hoofd’.


... en dan is het tijd voor een cocktail

Een lekkere cocktail maken, doe je niet even tussen neus en lippen door. Er komt meer bij kijken dan je denkt. Naast verschillende soorten drank, ijs en verse ingrediënten, is degene die de cocktail bereidt minstens zo belangrijk voor een goede cocktail.


Geen goede cocktail zonder de juiste materialen. En zoals gezegd, wij zorgen ervoor dat je het juiste materiaal ontvangt om inderdaad die overheerlijke cocktails te kunnen maken. 


Na aanmelding voor deze opleiding sturen we jou en je collega’s een pakket toe. In dit pakketje tref je de benodigdheden om aan de slag te gaan. Zo zit hier onder andere een cocktailshaker in de cocktailpakket, iets om mee af te meten en natuurlijk de ingrediënten. Het enige wat je zelf moet verzorgen is een vers ei.