4

naam
Masterclass AI en ChatGPT - Praktische toepassingen voor advocaten
datum
06-03-2024
locatie
Karel5, Geertebolwerk 1, 3511 XA UTRECHT
uitvoering
NetlawAcademy
categorie
Juridisch
docenten
mr. T. Goudriaan
D. Stolk
programma
Ontvangst13:00 - 13:30 uur
Aanvang13:30 uur
Pauze15:30 - 16:00 uur
Einde18:00 uur
inhoud

Effectief en verantwoord onderzoek & schrijfwerk | Inzicht in juridische risico's & uitdagingen | Verbeterde communicatie met cliënten


Over de Training
Interactieve workshop voor advocaten. Ontdek de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (AI) in uw vakgebied, leer AI-tools en technieken (“prompten”) praktisch toe te passen, en bespaar kostbare uren per maand.


Inhoud van de Training
De training concentreert zich op de praktische inzet van AI – met name ChatGPT – in de juridische sector, waaronder bij juridisch onderzoek, het opstellen van documenten, en het onderhouden van cliëntrelaties. Er wordt gewerkt met direct toepasbare scenario's en casussen om deelnemers te onderwijzen in het effectief en veilig toepassen van deze geavanceerde technologie in hun dagelijkse werkzaamheden.


Doelgroep
Deze workshop is bedoeld voor advocaten die geïnteresseerd zijn in het toepassen van moderne technologieën zoals ChatGPT in hun werkpraktijk. Deelnemers kunnen variëren van beginnende juristen die hun werkprocessen willen stroomlijnen tot doorgewinterde advocaten die hun service willen verbeteren met AI-gebaseerde tools.


Kennis van AI of technische expertise is niet nodig voor deze workshop.


Deelnemers worden wel gevraagd om voor de workshop een account aan te maken bij OpenAI's ChatGPT. Een betaald account (“Plus-abonnement” à €20,- p/m) wordt aangeraden maar is niet noodzakelijk om de training te volgen.


Er kunnen maximaal 35 advocaten deelnemen. Bij overschrijving van deze cursus zal een wachtlijst worden aangemaakt.