4

naam
Het bouwen van sterke en langdurige (klant) relaties
datum
16-05-2024
locatie
Quinton House, Nieuwegracht 60, 3512 LT Utrecht
uitvoering
NetlawAcademy
categorie
Niet-juridisch
docent
T. van Oosterhout
programma
Ontvangst13:00 - 13:30 uur
Aanvang13:30 uur
Pauze15:30 - 16:00 uur
Einde18:00 uur


inhoud

Hoe maakt u van een klantcontact de ultieme klantrelatie-ervaring voor een duurzame samenwerking? Daar waar het vakinhoudelijk gerelateerd communiceren veilig voelt voor de reguliere adviseur, vraagt een acceptatie als trusted advisor andere vaardigheden. Hoe versterkt u op een praktische en natuurlijke wijze de verbinding met uw klant en wordt u als volwaardig sparringpartner gepercipieerd? Hoe creĆ«ert u cross-sell mogelijkheden en benut u de verschillende stakeholders om uw doelen te bereiken op een doeltreffende manier?


In deze Powerworkshop leert u hoe u in alle vormen van klantcontact (bij bestaande klanten) uw impact kunt vergroten, waardoor uw klantgerichtheid groeit, u een betere relatie bouwt en meer bereikt.


De training combineert de belangrijkste commerciĆ«le en klantgerichte succesrecepten van de verschillende vaardigheden in klantcontact. 


Vooraf bereidt u een eigen klantsituatie voor met behulp van het Intenza situatieformulier. Op die manier kan Tim van Oosterhout de trainingstijd optimaal benutten om met u praktisch te oefenen. 


Er kunnen maximaal 14 advocaten deelnemen. Bij overschrijving van de cursus zal er een wachtlijst worden aangemaakt. 

inschrijving
voor inschrijving of interesse in deze opleiding email naar m.haverkate@netlawacademy.nl